Thursday, November 18, 2010

Tempat ayam murah awek indo pon ada~

demn...
tajuk post kali ni agak kasar ya..

kisahnya bermula begini...

ayah aku kata, nex wik aku kene dok hotel seminggu...
demm..
dia kata dok hotel area chow kit...
hotel ape ntah aku xtau..
sbb time dia ckp tu, xclear sgt..
so, aku angguk2 je la..

pas dia ckp mcm tu kt aku,
aku bkk gugel maps..
aku nk plan journey aku pagi2 nk g keje nnti..
so, gugel byk membantu...
usha punya usha map chow kit,
aku jumpa.....



















klik utk tgk besa2...
(maaf.. malas nk resize..)

cane leh masuk dlm gugel maps?
demn lagik....

p/s : abah, nk dok hotel lain..... please...

7 comments:

  1. ask ur father back d reason why u hav 2 stay there...

    ReplyDelete
  2. hish... bahaya la.. silap2 ko yg jadi ayam plak...huhu.. mintak simpang la...

    misterlAl
    lAl

    ReplyDelete
  3. kah kah kah...ape lagi..port baek..leh jd mak ayam...haha...gurau jek ...peace.

    ReplyDelete
  4. terbaik..i didnt noe ade mcm ni kat google map..mcm mane lek ade mcm tu ah..haha..

    ReplyDelete
  5. takky, the reasons y sbb kat situ ada tune hotel maybe... and dkt dgn monorel station... senang nk g keje.. hehe.. xde reason lain tau~

    wan, ko terer map2 nih.. mana tau ko leh discover byk mende pelik lg... kih3..

    IAI, jgn le sampai begitu... xkuase i....

    mier@merr, jadi tokey ayam goreng kfc lg besh.. kayo den kayo..

    kana, itulah.. i ingat i yg silap tengok.. haha..

    ReplyDelete
  6. aku map masjid ja mira
    bnda pelik2 aku x cari

    ReplyDelete